null

Vakantiehuis

null

Gratis parkeren

null

Gratis wifi

null

Zeer hond vriendelijk

null

Vakantiehuis

null

Hond vriendelijk

null

Gratis wifi

null

Gratis parkeren

08-05-2018

CAMPING NOESKA
En daar was ze dan: Duitse Dog Noeska, geboren 25-09-2009. Vanaf dat moment stond ons leven in het teken van deze super-lieve Duitse dog. Overal ging ze mee naartoe. Er heerlijk op uit met de caravan vond ze geweldig. Want altijd was er op de camping gras. Iets waar ze heerlijk op kon spelen, liggen en slapen. Helaas was het ook zo dat ze aangelijnd moest zijn. Iets wat ze zelf en wij niet leuk vonden. Waarom moest ze vast? Ze loopt niet weg en doet niemand kwaad. In de loop van de jaren kwam dan ook het idee om zelf een kleine camping te beginnen. Een plek waar honden welkom zijn. Een plek waar ook zij vakantie hebben. Een plek om te liggen, te spelen en vrij te zijn. Een mooie, rustige plek waar hond en mens een heerlijke vakantie kunnen hebben. Duitsland wordt de locatie. Een prachtig land. Omgeving Rhauderfehn om nog preciezer te zijn, is het idee. De plannen zijn er, nu moesten er stappen worden ondernomen.
Huis te koop, plannen maken, veel informatie opdoen, op zoek naar een geschikte plek.
Binnenkort het vervolg.
————————————————————————————————————————————————————————————————

05-08-2018

Er zijn inmiddels al stappen ondernomen. Ons huis is verkocht en we zijn volop bezig met informatie inwinnen. Bezoekje aan Gemeente 🇩🇪 en een makelaar zijn al achter de rug. Nu op zoek naar die plaats die voor ons geschikt is. Een boerderij met land.

Hoe zien we die camping?
Een camping bij een boerderij, niet te veel plaatsen. Ruime opzet. Een plek waar de hond met zijn/haar mensen rust vinden. Waar de eenvoud nog belangrijk is. Een moestuin en wat kippen. Een douche-gelegenheid voor hond en/of mens. De mogelijkheid voor de hond om te spelen, rusten en vooral te genieten.

We hebben de droom en zijn druk bezig deze uit te laten komen.
Binnenkort weer meer.


06-06-2020

We zijn weer een tijdje verder en gaande weg hebben onze plannen een iets andere vorm aangenomen. Het realiseren van een mini-camping bleek toch iets te veel voeten in de Duitse aarde te hebben.
Maar wat dan wel? Een echt Fehnhaus met genoeg grond voor latere activiteiten, uiteraard hondvriendelijk gerelateerd.
Het Fehnhaus wat we gevonden hebben, had/heeft nog wel wat TLC nodig. Menig uurtje is er ondertussen ingestoken met vrienden en familie. We kunnen dan ook met trots mededelen dat de opening van vakantiehuis Noeska in zicht is.

Wij hebben nu een echte hondvriendelijke vakantiewoning weten te realiseren met o.a.

  • omheinde grastuin 38,25 m2
  • hondvriedelijke badkamer
  • volledige tegelvloer
  • geheel dorpel loos

 

 

Vakantiehuis Noeska

   © 2021 vakantiehuis noeska | Powered by vakantiehuis noeska | Onze privacy verklaring